Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със съединител

Здравейте,имам проблем със съединителя.Ще започна по-отдалече.Миналата година лятото ми смениха спирачната помпа,известно време все трябваше да доливам течност,докато не дойде декември и се прецака съединителя.Отидох на сервиз и се оказа,това което предполагах-смяна на помпата на съединителя,и тогава едното момче ми каза,смениш ли едната трябва и другата,те така си вървят.Смениха,обезвъздушиха и всичко ок.Днес обаче направи същия проблем преди смяната на долната помпа-не иска да включи на скорост,пропада и т.н.Та въпроса ми е дали може да ми кажете откъде е проблема,съединителя ли трябва да се смени или нещо друго,питам ви за да знам горе-долу какви пари да заделя.
    Alfa 145 1.6 TS Ex
    Alfa 146 1.4 TS Ex

какво значи това колега, като натиснеш съединителя, педала ти потъва. ако е така-помпа съединител - метели не са лоши и са евтини.
    точка

Comment

Педала е мек,понякога даже като го пусна не се връща напълно до горе.Проверих и за течове-няма.Питам за да знам ако е за смяна самия съединител,да не се разкарвам до сервиза,че ще е голяма мъка докато стигна до там
      Alfa 145 1.6 TS Ex
      Alfa 146 1.4 TS Ex

Comment

от помпата трябва да е. като напомпиш няколко пъти, работи ли съединителя. ако не ти се дават пари за нова помпа, може да смениш само гумичките на старата.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          като напомпиш няколко пъти, работи ли съединителя. .
          Не
          Пари не ми се дават,та ако отида в някои друг сервиз и кажа,че искам само да се сменят гумичките дали ще се съгласят
          Last edited by Starang; d.m.y г., 17:23.
          Alfa 145 1.6 TS Ex
          Alfa 146 1.4 TS Ex

Comment

това зависи от майстора. ако пазиш оригиналните, рециклирай тях и после в сервиз за смяна.
            точка

Comment

Много интересно стана днеска.Включваше на скорост,пробвах до 4та и нямаше никакви проблеми.Няколко пъти спирах и включвах на скорост,няколко пъти я гасих и после пак включвах.Единствено имаше проблем първия път като я палих,тогава не искаше и направих номера да я паля на скорост и след това всичко ок.Въпреки това педала е мек
              Alfa 145 1.6 TS Ex
              Alfa 146 1.4 TS Ex

Comment

В студено време и на мен ми е правила тия номера. Като се затопли се оправяше. Явно пропускат уплътненията на помпата.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X